Yhteystiedot

katja impivaara
Iivisniemenkuja 4 A 7
02260 Espoo

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Share |

Salama ja Hugo Juniorhugo2.jpg

Pentueen muodostivat 15.1.2012 syntynyt poikakaksikko:

Sini-Ihmeen Minnin Salama (Salama)

Sini-Ihmeen Vauhti-Hugo (Hugo Junior)

Isä: FI*Starstruck's Sir Hugo Drax

Emo: CH S*Mudhoneys Minni

Kuvia webgalleriassa.

Isä Hugo Kuva: Katja Kurisjärvi

4.3.2012 Pojat vaan kasvavat, Hugo oli eilen lähes 900 gr ja Salamakin melkein 800 gr. Vipellys jatkuu entisenlaisena. Kuvia on päivitetty nyt useammalta viikolta kerralla.

27.2.2012 Yläkerta on nyt valloitettu. Riiviökaksikko osaa mennä jo hienosti portaat ylös, joten yläkertakin on koluttu. Pojat  ovat jo sen verran röyhkeitä, että Köppisenkin nenän edestä on viety herran ateriat. Hugo teki eilen katoamistempun, ja ehdimme jo toden teolla huolestua. Pikkuherra löytyi lopulta subbarin takaa olohuoneen nurkasta nukkumasta.  Poikien uusi lempipaikka muuten on olohuoneen sohva, pääsimme komeroaddiktiosta vihdoin eroon.

15.2.2012 Pojat ovat reipastuneet viikossa hurjasti ja vipellys on jo aikamoista. Tuolikin on jo hylätty ja uusi paikka on löytynyt eteisen kaapissa. Raon eteen on laitettu poikien vessa, josko se estäisi halua nukkua kaapissa. Kummatkin syövät jo kiinteä ruokaakin. Köppinen on aivan ihmeellinen, hän hoitaa ja seurailee pentuja kuin emo konsanaan. Pentujen ruuat ovat valitettavankin kiinnostavia. Viivikin on antanut pojille jo monet pesut.

Hugo on löytänyt jo oman kotinsa, mutta Salama on vielä vapaana. Vielä en näe suuria eroja poikien luonteessa, erot ovat enemmän ulkonäöllisiä.

7.2.2012 Hugo on ylittänyt jo puolen kilon rajapyykin. Pojat siirtyivät turvallisuussyistä ihmisten päätöksellä köllöttelemään alakertaan kissojen nojatuoliin, koska Minni päätti alkaa tuoda pikkupoikia kesken yön meidän sänkyyn. Viivi ja Köppinen pitävät poikia jo perheenjäseninä.

30.1.2012 Minni alkoi eilen siirtää pikkuista Salamaa alakertaan, neidillä oli mielessä rakentaa pesä portaiden aluskomeroon. Saatiin kissamamma luopumaan projektistaan.

27.1.2012 Pentujen painot ovat ylittäneet jo 300 gr, Hugo jr:n keskiviikkona ja Salaman eilen. Pojat alkavat tuntua nyt oikeilta kissoilta. Hugo jr vetää kunnon kierroksia ympäri pesälaatikkoa. Köppinen hoitaa jo hienosti pikkuveljiään, hoitoa voitte katsoa viikon 2 kuvista. Tämä pentue tuntuu kehittyneen selvästi nopeammin kuin aikaisemmat kaksi.

22.1.2012 Pennut ovat nyt viikon ikäisiä. Pojat tuplasivat painonsa viidessä päivässä. Salaman toinen silmä alkoi avautua lauantai-iltana ja nyt Hugo jr tulee hyvin perässä. Pennut ja emo ovat voineet toistaiseksi hyvin. 

16.1.2012 Minni synnytti edellisellä kerralla täsmällisesti suurin piirtein 65 vrk:n kohdalla. Nyt aika oli jo mennyt täyteen lauantai-iltana ja neiti oli levollinen. Klo kahden maissa sunnuntain vastaisena yönä käytös muuttui levottomaksi. Valvoin neidin kanssa koko yön pieniä torkkuja lukuunottamatta. Ensimmäisenä syntynyt Salama näki päivän valon loppujen lopuksi sunnuntai-iltana puoli yhdeksän uutisten aikaan. Poikien painot olivat 104 gr  (Salama) ja 110 gr (Hugo Junior). Aamulla painoa olikin jo rutkasti enemmän.

 

salama_1_tunti.jpg

  Tässä kuvassa Salama tunnin ikäisenä.

vauhti-hugo_juuri_syntynyt.jpg

  Ja tässä Vauhti-Hugo äidin pestävänä heti syntymän jälkeen.