Yhteystiedot

katja impivaara
Iivisniemenkuja 4 A 7
02260 Espoo

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Share |

minni_ja_vauvat.jpgKeisar, Tuikero,

Marimin ja Vipotiina

Pentueen muodostavat 22.1.2013 syntyneet kaksi poikaa ja kaksi tyttöä:

Sini-Ihmeen Keisar (Kessu)

Sini-Ihmeen Tuikero (Tuikku)

Sini-Ihmeen Marimin

Sini-Ihmeen Vipotiina

Isä: CH FI*Inkilee Huvitus (Hupu)

Emo: CH S*Mudhoneys Minni

 

2.4.2013 Pennuille kuuluu oikein hyvää ja kaikki ovat saaneet uudet kodit. Marimin jää kotiin äidin, veljen Viivin iloksi ja muut muuttavat toukokuussa pk-seudulle. Kaikki pennut ovat reippaita ja rohkeita pikkukissoja. Ehdoton lempipaikka on saunaosasto, jonne on viihtyvyyden vuoksi viety useampi pesäkin. Ja Minni-äiti kantelee vieläkin leluhiiriä saaliiksi vauvoille.

Vipotiina ja Keisar                                                                    Marimin says: Talk to the paw               Keisar

vipotiina_kessu.jpegmarimin_catmax.jpgkeisar_catmax_2.jpg

 

19.3.2013 En ollut tarkistanut sukupuolia alkuviikkojen jälkeen ja eilen kun flunssaisena lepäsin sängyssä ja vauvat tulivat viereen, rupesin katsomaan tarkemmin, että täällä taitaa olla yksi tyttö ja sitten paljastui toinenkin. Miten sitä voikaan erehtyä. Todennäköisesti Marimin saa nyt kodin meiltä kotoa.

Kuvassa Tuikero ja Keisar                                                        Kuvassa Marimin (entinen Sakustian) ja Vipotiina (entinen Hurja-Ero)

pojat_18032013.jpgtytot_18032013.jpg

14.3.2013 Pennut ovat nyt jo minikokoisia oikeita kissoja. Yläkerrasta on nyt tullut uusi suosikkipaikka ja ruuatkin pitää välillä viedä sinne, koska painimiselta ei aina ehdi tulla alakertaan syömään. Ensimmäinen kukkaruukku on rikottu, ja mikään paikka ei enää ole saavuttamattomissa. Verhoissa on leikitty Tarzania, ja ihmisten pitää muistaa laittaa vessanpöntön kansi kiinni. Tässä on vielä kuva pentujen isästä Hupusta.

hupu.jpg

28.2.2013 Pennut ovat edistyneet hurjaa vauhtia ja kiipeävät jo varsin korkealle. Kaikki syövät viimeinkin kiinteää ruokaa, joidenkin kohdalla pitkän opettelun jälkeen. Vessan löytymisessä on ollut myös haastetta, mutta sielläkin käynti näyttää nyt sujuvan. Pennut kiusaavat isoja kissoja, erityisesti hännät ovat hyviä leikkikaluja varsinkin isojen syödessä. Istumiskuvissa ovat vasemmalta alkaen Hurja-Ero, Keisar ja Tuikero. Alhaalla on Sakustian.

hurja-ero_27022013.jpgkeisar_27022013.jpgtuikero_27022013.jpgsakustian_27022013.jpg


4.2.2013 Tässä ovat pentujen yksilökuvat (vasemmalta alkaen Hurja-Ero, Keisar, Tuikero ja Sakustian). Kaikilla on nyt silmät auki ja luonteet alkavat tulla esiin. Keisar on pennuista reippain ja rohkein. Tuikero on myös reipas, vaikka onkin pahnan pohjimmainen ja ainakin tässä vaiheessa aika eri näköinen kuin muut.


hurja_ero_03020213.jpgkeisar_03022013.jpgtuikero_03022013.jpgsakustian_03022013.jpg

Sakustianista lähtee todella paljon ääntä. Hurja-Ero on "kaksoisveljeään" Sakkea rauhallisempi.


31.1.2013 Pennut syntyivät tällä kertaa aamulla. Kätilö oli nukuksissa ensimmäisen pennun syntyessä. Heräsin, kun Minni oli kaapimassa hiekkalaatikossa ja luulin neidin olevan vessassa, mutta ensimmäinen pentu olikin syntynyt laatikkoon. Heräsin seuraavan kerran vikinään ja siellä Minni oli pesässä hiekkaisen pennun kanssa. Pentu saatiin yhteisvoimin putsattua, mutta istukka jouduttiin heittämään pois. Onneksi loppusynnytys meni hyvin. Keisar, joka oli pennuista isoin aiheutti Minnille vähän enemmän pukertamista, mutta ulos tuli sekin.

Pennuilla on paino noussut tähän mennessä noussut hyvin ja pieninkin Tuikero on jo yli 200 gr. Keisar on avannut silmät ensimmäisenä. Köppinen ja Viivi ovat jo hoidelleet Keisaria, kun olen pentua niille näyttänyt.

Tällä kertaa pentujen nimiä oli vaikeampaa keksiä, ainut valmiiksi mietitty nimi pojalle oli Hurja-Ero, joka on varmasti joskus ravikuningas. Muut tulivat nyt viimeaikoina pinnalla olleista 75-tason hevosista. Keisar on pennuista selvästi isoin ja tummin, Tuikero taas pienin ja vaalein. Hurja-Eroa ja Sakustiania on vaikea erottaa ilman, että katsoo kummalta oli mistäkin kohtaa karvaa leikattu.